5 Market Stall Konfigurera idéer att prova

Att sätta upp ett marknadsstånd är en lysande marknadsföringsstrategi om du vill utöka din kundräckvidd lokalt. Det är ett perfekt alternativ om du inte har tillräckligt med budget eller resurser för gallerior.

I vissa länder bidrar natt- och dagmarknader avsevärt till deras lokala ekonomi, och ditt företag kan säkert dra nytta av det. Tack och lov finns det mer än tillräckligt med idéer du kan prova för att få ditt marknadsstånd att sticka ut från resten.

Överväganden för din stalluppställning

Om ditt mål är att skapa ett bestående intryck och samtidigt ge ditt varumärke en distinkt representation, måste du vara kreativ och mer uppfinningsrik när du ställer upp ditt marknadsstånd. Displayen blir mer attraktiv om den är unik och original.

Först måste du förbereda vad du ska använda som stall. Planerar du att använda en baldakin eller ett tält? Om du funderar på att ha en anpassad markeringsram kan det hjälpa att kolla in Technishelters erbjudanden för anpassningsalternativ.

Här är några idéer du kan prova för ditt marknadsstånd:

  1. Var extra på display rekvisita

Kom ihåg att du är där för att marknadsföra och sälja dina produkter, så de måste visas tydligt. Ett effektivt sätt att göra det är att använda rekvisita som drar mer uppmärksamhet till ditt stall, till exempel en färgglad duk för att täcka ditt bord, några glittrande mittpunkter, neonskyltar för ditt varumärke eller produkter, ballonger och andra rekvisita kan tänka sig. Glöm naturligtvis inte att överväga ditt tema eller varumärkesvision när du funderar på rekvisita som du kan lägga till i ditt stall.

  1. Go Vintage

Om du inte har ett specifikt tema dedikerat för din installation, kan du överväga att gå vintage till ditt nästa marknadsstånd. Denna idé fungerar effektivt för produkter som du kan visa upp i eleganta lådor och förpackningar som smycken, kläder och andra modeaccessoarer.

Du kan stapla vintagebagage i ett hörn av ditt stall och accentuera dem med pärlor eller glittriga stenar för en mer dramatisk effekt. Du kan också använda vintage ljusstakar, ljuskronor och taklampor för att ge ståndet ett varmare och sofistikerat utseende. Denna inställning fungerar bäst för nattmarknader, så du kan vackert framhäva produkterna med hjälp av ljus och dekorativa lampor.

  1. Framhäv din logotyp eller ditt varumärke

Medan du går ut med tillbehör och rekvisita, glöm inte att betona ditt varumärke i ditt marknadsstånd. Du kan få det tryckt på ditt tält eller tält för en mer professionell touch. Om du sätter upp ett icke-konventionellt stall med trä eller andra material, kan du använda neonskyltar eller anpassade brevtavlor för ditt företagsnamn. Du kan också få din företagslogotyp tryckt på en stor duk eller polyester och placera den i mitten av ditt stall.

Denna marknadsföringsteknik är effektiv om du vill göra ditt varumärke synligt i den lokala sektorn eller om du har planer på att expandera ditt lilla företag. Människor som kommer till marknaden kommer att se ditt stånd och förhoppningsvis komma ihåg ditt namn efter att de har lämnat området.

  1. Gör det rörigt

Om du vill att kunderna ska fortsätta vara intresserade av ditt marknadsstånd, ta bort allt skräp eller ögonsår som kan påverka deras uppfattning om ditt företag. Skräp kan lätt ses, särskilt om din stall är ganska liten eller med begränsad golvyta.

För att komma till rätta med detta, begränsa de saker eller förnödenheter du lägger i ditt stall och använd bara det som är nödvändigt. Om du börjar samla på dig avfall, kassera det omedelbart. Du kan också överväga att installera luftfräschare för att få båset att dofta uppfriskande och inbjudande.

  1. Använd det du har

Om du använder ett tält eller tält för ditt marknadsstånd, kan du använda metallramarna för att hänga upp ytterligare dekorationer. Du kan sätta banderoller eller ljusslingor runt väggarna i ditt stall. Om du bestämmer dig för att inte sätta väggar runt den, maximera utrymmet genom att låta kunderna komma in fritt. De kommer att känna sig mer välkomna när de tittar på ditt stall.

Slutsats

Oavsett om du planerar att gå med på en bondemarknad, en loppmarknad eller andra säljfrämjande utomhusevenemang, kan du använda dessa uppsättningsidéer för marknadsstånd så att du kan komma på en attraktiv och mer synlig monter för ditt företag.

Du kan använda ett tält, ett tält, en baldakin eller något gör-det-själv-material för ditt stall. Kom bara ihåg att göra din logotyp och företagsnamn synligt. Och självklart ska dina produkter också lyftas fram på det mest kreativa och iögonfallande sätt du kan.

Leave a Comment