En startplatta för kryptoprojekt i tidiga skeden

Med en transaktionsvolym på 4,3 miljarder dollar och en maffig användarbas är KuCoin Spotlight en av de ledande kryptovalutabörserna som lanserar ett nytt krypto-/blockkedjeprojekt.

Entusiaster som ser fram emot att få ett säkert tidigt inträde till unga projekt bör överväga KuCoin Spotlight som sin favoritplattform. KuCoin Exchange granskar kritiskt sina sökande innan de listar dem på plattformen och erbjuder ett antal fördelar för innehavare av dess ursprungliga token, KCS.

Om KuCoin Exchange

Betygsatt 4.1 på Forbes lista över bästa kryptobörser, KuCoin EXCHANGE är en global kryptovalutabörs med mer än 8 miljoner aktiva användare, rankad på femte plats på CoinMarketCap. KuCoins kryptobörs har över 400 digitala tillgångar och över 700 handelspar och erbjuder ett exklusivt utbud av små börsmynt med hög tillväxtpotential som handlare inte hittar någon annanstans.

För närvarande erbjuder KuCoin-börsen Spot-handel, Marginalhandel, P2P fiat-handel, Futures Trading, Staking och Utlåning, bland annat. Låt oss försöka förstå vad som gör KuCoin Spotlight till en idealisk plattform för nya tokens.

Förstå KuCoin Exchanges IEO

Kucoin Spotlight är som en ICO men på en börs, så det kallas en IEO eller ett Initial Exchange Offering. Innan du gräver djupare in i kärnan i en IEO är det absolut nödvändigt att förstå de andra två kategorierna av ett initialt erbjudande som är populärt i cryptoverse: ICO:s och IDO:s.

Vad är en ICO?

ICO är när en användare kan investera i ett kryptoprojekt tidigt, men det är otroligt riskabelt. ICOs stod inför många problem eftersom de skulle gå direkt till köparnas plånböcker. Sällan skulle de ha stöd av utbyten. Så de kunde inte handlas vidare och förlorade sin nytta så småningom.

ICO:s utvecklades till IDO:s eller initiala DEX-erbjudande (decentraliserad utbyte). Om ett nytt DeFi-projekt dyker upp på Uniswap, Sushiswap eller någon av de decentraliserade börserna och erbjuder sina tokens där, kallas det i huvudsak en IDO.

Detta kan vara lika riskabelt eftersom många projekt slumpmässigt listas på Pancakeswap (en av de största decentraliserade börserna) utan att mycket granskning ligger bakom eftersom, ja, decentraliserat innebär frånvaro av ett tillsynsorgan. Även om dessa mynt blir listade för att handlas kan de i slutändan visa sig vara olagliga eftersom ingen är där för att kontrollera dessa mynt.

Vad är en IEO?

En IEO, å andra sidan, kräver att de projekt som vill bli listade lämnar in sina KYC-uppgifter. Det innebär noggranna bakgrundskontroller av projektet som har ansökt om att bli noterat.

Hur investerar man i en ny token med KuCoin Exchange?

KuCoin Spotlight är den dedikerade startplattan som listar nya projekt och tokens från tid till annan. Det är dock inget som USA-baserade medborgare kan dra fördel av eftersom deltagande i IEO är förbjudet i USA. Användare skulle också behöva slutföra sin KYC för att investera genom KuCoin Spotlight.

KuCoin-utbyte tillåter betalningar att göras genom dess inhemska token, endast KCS. Så deltagarna måste ha den mängd KCS som krävs för att lägga beställningen för att köpa en ny token på sitt handelskonto. Att få tilldelning på ett nytt projekt är återigen inte så lätt när det gäller en IEO. Om en användare säkrar en plats bland den första köparlistan, drar KuCoins kryptovalutabörs pengarna från deras konto.

Spotlights på gång

CRYOWAR och IX Swap är två projekt med deras första tokenerbjudande på KuCoin-utbyte. Cryowar är ett Player-vs-Player-arenabaserat NFT-spel byggt på Solana blockchain-nätverk. Detta spel utspelar sig i en GOTesque medeltida värld, som du redan har antagit, handlar om världsherravälde, att skydda sina territorier och samla belöningar i processen. Liksom allt annat med NFT, är värdet av CRYOWARs tokens direkt relaterat till reaktionen från spelgemenskapen angående dess samlarföremål.

IX Swap är ett annat projekt kallat som världens första likviditets- och automatiserade marknadsgarant för säkerhetstokens och tokeniserade aktier. Kolla in detaljerna om dessa två projekts tokenförsäljning här.

Slutsats

KuCoin-utbytet inkluderar i sin granskningsprocessen faktorer som att ta reda på och verifiera användningsfallen för projektet, de sociala känslorna kring projektet, kontroller av efterlevnad, etc. En annan fördel med att köpa ett mynt genom en IEO på KuCoin är att dessa mynt listas på börsen ska handlas så snart den initiala försäljningen är över med de första köparna som skapar likviditet för token.

En av nackdelarna med en IEO är att en börs har en enorm användarbas och en begränsad mängd tokens som är tillgängliga. Det är därför börser som KuCoin som lanserar nya projekt kan begränsa mängden pris som betalas per person för att köpa en ny token. Vissa kryptoexperter kommer att kalla det en välsignelse snarare än en nackdel, eftersom att sätta en gräns för hur många tokens en person kan samla på sig minskar valfångstaktiviteterna.

Med KuCoin-utbyte kan användare vara säkra på att deras tokens inte skulle gå vilse i havets glömska som det händer med ICO:er och IDO:er. Det är dock viktigt att själv utvärdera projektet, läsa deras whitepapers och engagera sig i det befintliga samhället innan du hoppar på något nytt.

Nyligen samarbetade KuCoin Exchange med Blockwiz, en global kryptomarknadsföringsbyrå som tillhandahåller integrerade marknadsföringslösningar för kryptovaluta över kryptoinfluenser, PR, SEO och sociala medier; i ett försök att stärka online-communities och uppfylla deras affärsmål. Så, villig att vara en del av kryptorevolutionen? Kolla gärna KuCoin-utbytesgemenskapen på Telegram och andra sociala kanaler för mer information!

Leave a Comment