Mest populära sätten att tjäna extra med din telefon

“Tjäna pengar är en hobby som kommer att komplettera alla andra hobbyer du har, vackert.” -Scott Alexander.

Enligt statistik finns cirka 2,87 miljoner applikationer tillgängliga för nedladdning på Google Play Store. Dessutom beräknas de generera intäkter på över 935 miljarder dollar år 2023.

Ja, du läste rätt!

Mobilapplikationer som kan hjälpa dig att tjäna pengar är enorma. Om du tar en titt på de installerade applikationerna kommer du att märka att du har minst en app för dina vanliga uppgifter, till exempel onlineshopping, matleverans, taxibilar och andra.

Med teknikens framsteg gör nya applikationer och plattformar det möjligt att tjäna lite extra inkomster. Vilka är dessa populära program? Låt oss ta reda på!

Gör undersökningar

Det är en av de mest använda metoderna för att tjäna passiv inkomst. Det finns många applikationer och program som betalar dig för att svara på några frågor. Dessa frågor är i allmänhet mycket enkla och baserade på ditt liv. På samma sätt kan du också få betalt för att ge produktrecensioner.

Dessa applikationer använder data som samlas in från dig för att förbättra sina tjänster. Eller så ger de vidare denna information till företagen som är associerade med applikationen. Enkelt uttryckt används dina uppgifter som en kundundersökning.

Vissa applikationer ger dig också poäng för att svara på frågor som du kan lösa in senare, antingen när du handlar eller som en rabattkupong.

Tjäna pengar på din data

I genomsnitt skapar en person 2,5 kvintiljoner byte med data. Dessa uppgifter kanske inte är till någon specifik användning för en person, men de är verkligen viktiga för företag. De använder informationen som samlas in för personliga marknadsföringskampanjer.

Däremot kan du tjäna pengar genom att dela “din” data. Det finns applikationer som hjälper till att tjäna pengar på din data eller betalar dig för den data du väljer att dela. Om du vill tjäna mer kan du också registrera dig för affiliate-program och dra nytta av fördelarna med “referera och tjäna.”

Det är också anmärkningsvärt att sådana applikationer vanligtvis körs i bakgrunden. Det betyder att du inte behöver göra något speciellt för att få pengarna. Installera helt enkelt applikationen, acceptera villkoren som du normalt skulle göra, och det är allt!

Nu kan du använda din enhet som du brukar eller besöka var du vill. Applikationen kommer att registrera de uppgifter du vill ha och betala dig för detsamma.

Spela spel

Enligt rapporterna finns det cirka 3,24 miljarder spelare över hela världen. Även om spel är roligt i sig, är att få en möjlighet att tjäna som grädde på moset. Du kan enkelt hitta flera onlinespelplattformar som ger dig belöningar eller presentkort för att klara utmaningarna.

Faktum är att företag varje år är värd för flera spelturneringar som inkluderar monetära eller liknande andra priser. Så du kan också delta i dessa turneringar och använda dina spelkunskaper för att tjäna pengar.

För att summera!

Det här är några av de populära sätten att tjäna extrainkomster. För att inte tala om, detta kräver ingen specifik kunskap. Istället är dessa applikationer huvudsakligen baserade på dina kunskaper, data och vardagliga uppgifter.

Leave a Comment