5 Alt-mynt som sannolikt kommer att explodera snart

Efter att Bitcoin nådde nära 20 000 dollar 2017 blev kryptovaluta ett allmänt känt fenomen. Framgången för denna blockchain-valuta banade väg för många andra kryptomärken att dyka upp. Många har kommit och gått och ganska många har gjort det ganska bra och är bra alternativ till Bitcoin.

Om du funderar på att hoppa in i några av dessa altcoins, finns det några saker som mywealthandinvestment vill att du ska veta om fem altcoins som snart kan explodera.

Denna altcoin har många potentialer, eftersom den kan integrera de olika blockkedjorna genom ett kryptovalutanätverk som länkar dem. Med en parakedjelansering och auktionsinsikt kommer DOT sannolikt att tas bort från marknaden förr än senare. 2021 har varit bra för DOT. Det driver priset uppåt med sin myntförbränningsfunktion och bränner lite över 200 000 mynt i månaden. Knapphet är grejen att titta på med Polkadot.

ADA bygger upp lite seriös kraft efter att ha samarbetat med DISH, TV-satellitleverantören. Cardano kommer att investera 100 miljoner dollar för projekt fokuserade på Afrika. Mindre utvecklade områden i världen förväntas dra nytta av kryptovalutans finansiella stabilitet och Cardano har båda fötterna i vattnet.

MANA som det heter på marknaden har upplevt några upp- och nedgångar på senare tid, men låt inte detta avskräcka dig. Denna dipp gör att fler kan hoppa på Decentraland medan priset är rätt. Med ett RSI under 50 kommer det sannolikt att börja ladda uppåt igen. Och dess långsiktiga prognos ser också ganska ljus ut. Facebooks decentraliserade tv-spel i öppen värld och metaverse kan vara inställda på att köpa MANA. Denna förändring av fokus för sociala mediejätten har väckt mycket uppmärksamhet till denna lilla altcoin.

Solana kom igenom som en tromb och var redo att ta sig an Ethereum. Det har fått många DeFi-projekt och NFTs, vilket betyder att det är mycket troligt att fler kommer att ta sig fram i framtiden. SOL har skalbarhet och stora transaktionskostnader på sin sida. Det är mer effektivt än centraliserade system som Visa eftersom det kan behandla mer än 50 000 transaktioner i sekunden. Detta är ett stort drag för projekt som inte vill fastna i den pipeline som andra altcoins stöter på.

BNB har utvecklat smarta kontrakt. För att skapa smarta kontrakt på Binance Smart Chain kommer användare att behöva Binance-mynt. Detta utbud och efterfrågan kommer att driva framgången för detta altcoin. En annan anledning till dess tillväxt är dess myntförbränningsfunktion. Varje kvartal bränns BNB, vilket resulterar i en mer stadig ökning av dess pris över tid än andra altcoins. Detta är en av de bättre kryptovalutorna att hålla om du letar efter en långsiktig investering.

Nu när du har lite insikt i vad du ska leta efter, kommer du att vara i en bättre position för att fatta ett beslut om vilka altcoins du vill lägga till din portfölj. Naturligtvis är Bitcoin och Ethereum topplöpare som inte går att ignorera, men dessa fem är redo att ta fart och strutta sina grejer.

Leave a Comment