Saker att veta om guld och andra okonventionella tillgångar IRA

Det totala beloppet som registrerats för att hållas på individuella pensionskonton sägs vara cirka 8 biljoner dollar. Okonventionella tillgångar sägs rymma cirka 50 miljarder dollar av detta totala belopp.

Jämfört med de totala 8 biljonerna dollar kan de 50 miljarderna anses vara relativt små. Emellertid såg Government Accountability Office detta som skäl nog att väcka lite larm om farorna med okonventionella tillgångar i IRA.

Enligt rapporten som de publicerade i januari 2017, anser GAO att det kan vara riskabelt att investera i dessa okonventionella tillgångar. Du kan klicka här för att lära dig mer om den här rapporten.

De tror att dessa konton ökar investerarnas ansvar mycket mer än de kanske förstår. Detta kan senare utlösa straffavgifter och skatter. Dessutom kan ett konto stängas i förtid. Eller bedrägeri kan vara oupptäckt när värdelösa tillgångar köps eftersom värdet på tillgången inte fastställdes korrekt eller korrekt.

Detta betyder dock inte att du inte kan investera i dessa okonventionella tillgångar. Med rätt vägledning kan du mycket väl diversifiera din IRA med dem. Vi är här för att hjälpa dig att förstå några viktiga saker för att säkerställa att du inte slutar med ånger i det långa loppet.

Först grunderna

Innan vi går in på att diskutera dessa tillgångar måste du först förstå några viktiga grunder.

Det första att veta är att lagen inte tillåter att investera IRA-medel i samlarobjekt och livförsäkringar som följande:

 • Antikviteter
 • Mattor
 • Konst
 • Ädelsten
 • Metaller (förvänta vissa godkända ädelmetaller)
 • Frimärken
 • S-företag
 • Alkoholhaltiga drycker
 • Mynt (förvänta sig vissa mynt)
 • Investeringar som anses vara förbjudna enligt IRS-lagar

Lagen tillåter dock att investera IRA-medel i flera okonventionella och konventionella tillgångar. Några kända konventionella tillgångar inkluderar aktier, obligationer, fonder, ETF:er och så vidare.

Medan vanliga okonventionella tillgångar som IRA-fonder kan investeras i är private equity, hedgefonder, ädelmetaller och fastigheter. Andra mindre vanliga är aktiebolag, kyrkobligationer, skuldebrev, privata placeringar och kommanditbolag.

Är det ett klokt val att investera i okonventionella tillgångar?

De flesta investerare kommer att ge ett rungande nej till denna fråga eftersom det ibland kan bli mycket komplicerat att köpa och till och med värdera investeringen. De flesta gånger krävs också RMD för distribution. Du skulle också behöva skaffa en advokat som då och då skulle bedöma vårdnadshavarens kontrakt.

Vissa personer drar ofta slutsatsen att det inte är värt stressen när man väl tar hänsyn till alla dessa. Men för ackrediterade investerare är investeringar som dessa fantastiska.

En investerare måste uppfylla något av nedanstående krav innan de kan anses vara ackrediterade:

 • Måste tjäna över 200 000 dollar inkomst (kan också vara 300 000 dollar ackumulerad inkomst med sin make) årligen under de föregående 2 åren. De skulle också rimligen förvänta sig samma belopp under innevarande år.

ELLER

 • Deras nettovärde är över 1 miljon dollar. Detta kan vara ensam eller tillsammans med sin make. Individens primära bostadsvärde kommer inte heller att ingå i denna nettoförmögenhet.

Så vad kan fungera?

Oavsett vad som har diskuterats ovan kan vissa alternativ fortfarande fungera när det kommer till detta investeringsval. Nedan är några:

1. ROB:s

ROB är en akronym för Rollover as Business Start-Up. Det är när en investerare rullar över medlen i en 401(k) till sin IRA och sedan använder medlen för att etablera ett företag. På så sätt kan en investerare ha ett företag som finansierades med sina pensionstillgångar.

Vanligtvis strider denna plan inte mot IRS förbjudna transaktionslagar. Men planen granskas vanligtvis hårt av IRS för att säkerställa att de följer de något komplexa reglerna.

2. Guld

Att hålla fysiskt guld i IRA blir mer populärt för varje dag. Detta alternativ kan dock vara ganska dyrt. Detta kan bero på de avgifter som måste betalas för att skapa kontot och hålla det igång.

För att få ett ädelmetallkonto måste du först skaffa en förvaringsinstitut som övervakar transaktionsaspekten av investeringen. Denna vårdnadshavare skulle ta ut en avgift för utförda tjänster. Efter det, när ädelmetallen köps, kommer ett depå att behöva betalas för.

Detta beror på att IRS inte tillåter att ädelmetaller köpta med IRA-medel lagras av individer eftersom de anses vara samlarföremål. Du kan besöka https://goldco.com/precious-metals-ira/gold-ira/om du är intresserad av en guld-IRA och vill veta mer om att skaffa ett konto.

3. Privata placeringar

Privata placeringar, även kallade oregistrerade erbjudanden, hänvisar till värdepapper som erbjuder undantag från SEC-registrering. Detta är också ett annat perfekt val om du funderar på att få en okonventionell tillgång i din IRA-portfölj.

Att lägga ditt eget företag i din IRA kanske inte är vettigt. Men om en investerare skulle erbjudas aktier i ett litet företag eller företag som de inte är involverade i, så kan det vara rätt.

Men om du väljer detta råder vi dig att använda en separat IRA för investeringen.

4. Fastigheter

Lagarna som styr IRA är inte emot fastighetsinvesteringar. Ändå behöver förvaltarna inte heller erbjuda detta alternativ. Därför kanske vissa mäklare inte tillåter en fastighetsinvestering som en hyresfastighet i en IRA.

Men vissa rådgivare, förvaltare och vårdnadshavare är specialiserade på självstyrda individuella pensionskonton. Dessa konton tillåter investerare att investera i alla former av investeringar som lagen tillåter som fastigheter. Dessa experter (förvaltare och förvaltare) kommer bland andra tjänster ofta att hjälpa investerare att veta hur man gör fastighetsinvesteringar med sin IRA. De kommer också att hjälpa dig att värdera fastigheten och ta bort vissa bekymmer du kan ha om denna okonventionella tillgångsinvestering.

Precis som med privata placeringar, om du väljer det här alternativet, föreslår vi att du skapar ett nytt konto varje gång du vill göra en ny investering.

5. Bitcoin

På senare tid har de flesta börjat investera bitcoin i IRA. Du kan läsa detta för att lära dig mer om bitcoin. Detta är en relativt ny utveckling, och bitcoin är ganska volatil. Så vårt råd är att du är försiktig om du måste.

Slutsats

I den här artikeln har vi utforskat några mycket intressanta alternativ som är tillgängliga för dig när det kommer till okonventionella tillgångar och IRA.

Leave a Comment