Sex Essentials för nybörjarentreprenören

Om du planerar att starta din resa mot entreprenörskap under det kommande året, så vill vi ha dig. Men många nybörjare går in i affärsvärlden utan att ha en massa saker listat ut.

För att hjälpa dig att få ut det mesta av din grundstadium har vi sex avgörande tips som varje entreprenör bör vara uppmärksam på. Efter dessa kommer ditt liv att bli mer organiserat och hjälpa dig att systematiskt skapa ett företag du är stolt över!

En arbetsdator: Detta är en mycket viktig aspekt av att starta ett företag eftersom allt idag är digitalt. Om du inte har en persondator ännu, se till att du skaffar en. Att arbeta från din telefon hela tiden kan visa sig vara kontraproduktivt och mödosamt.

En persondator som du delar upp i stationära datorer för företag och självanvändning (tillgänglig på Windows 11) kan hjälpa dig att fokusera på de aktuella uppgifterna samtidigt som du ser till att ditt arbete inte hindras. En bärbar dator eller dator är en värdefull investering om du är en entreprenör, som hjälper dig att kontakta kunder online på möten, ge pitches, presentera för flera användare och använda integrerade system när ditt företag växer.

Tilläggsskärm: Om du arbetar med den utvecklingsmässiga och tekniska aspekten av verksamheten är det mycket nödvändigt att ha en andra skärm för att se till att du tittar på flera koder och applikationer som körs samtidigt. Se till att du får en extern skärm med bra bakgrundsbelysta skärmar så att dina ögon känns mindre stressade när du arbetar hela dagen.

Ett företagstelefonnummer: Om du inte redan har gjort detta är det dags att skilja ditt arbetsliv från ditt privata. Vad detta gör är att se till att ditt arbete har gränser och inte blöder in i din personliga tid. När det gäller kontakter kommer användningen av ditt företagsnummer att ge dig exklusivitet, med vetskapen om att numret endast är tillgängligt för kund- och förfrågningsbruk. Att ge bort sitt personnummer för att jobba som företagare är både oprofessionellt och riskabelt.

Sociala media: Alla dina prospekt är tillgängliga på sociala medier idag, särskilt om det är en kreativ eller teknikdominerande bransch. Vad vi har märkt är att sociala medieplattformar erbjuder utmärkta sätt att driva din närvaro online med hjälp av publikfilter och lågpriskampanjer. I de senare stadierna, när ditt företag växer, kan du använda samma konton för att marknadsföra dina produkter och tjänster, nå ut och förbättra kundernas engagemang och tillhandahålla flerkanalig kundservice snabbt.

En utmärkt portfölj: Hur lockar man kunder om de inte har en bra portfölj. Om du har börjat få kunder är det viktigt att göra din portfölj utifrån deras fall, rekommendationer och resultat. Se till att lägga till din kunds feedback till din portfölj.

En pitch i världsklass: Om du inte har börjat skaffa kunder än, börja arbeta med din pitch. Det är handlingen i ditt företag som kommer att göra en potentiell kund tillräckligt intresserad innan din talang talar!

Leave a Comment