SEG-ramar och hur kan de hjälpa till med kampanjer i butik?

De flesta butiker utmanas med att ge information om sina produkter till kunder som besöker deras butiker. Ett sätt att förbättra butiksupplevelsen för kunderna är att ha en interaktiv digital kiosk monterad på strategiska platser.

Denna enhet kallas också en SEG-ram, och de innehåller skärmar, högtalare, pekskärmar, projektorer och annan hårdvara som gör att de kan fungera som interaktiva enheter.

Vad är en SEG-ram?

En SEG-ram eller självexpanderbar grafik är en fristående struktur som består av extruderade aluminiumkanaler. Dessa ramar är vanligtvis monterade på en piedestal som skruvas fast i golvet när den används inomhus eller bultas fast på en bottenplatta med hjul när den används utomhus.

Ramarna kan antingen fästas i taket eller förankras i en separat struktur i ett område där det inte finns några hinder som pelare etc. Dessa ramar används vanligtvis i butiker för att visa en viktig kampanj i butik med hjälp av demo-mjukvaran som körs på dessa enheter.

Hur kan de hjälpa till med kampanjer i butik?

1. Locka kunder

Kunder kommer att spendera mer tid på att titta på föremål som visas på SEG-ramen eftersom det är vad den är designad för. Displayen är i ögonhöjd för alla kunder och mjukvaran som körs på den innehåller intressant information om produkten som visas. Informationen kan enkelt avslöjas genom att svepa skärmen på ett eller annat sätt. Detta ökar visningstiden för kunderna och ökar därmed sannolikheten att de kommer att köpa. Dessutom kan allt detta göras antingen gratis eller med minimal kostnad.

2. Öka försäljningen

Att ha en SEG-ram fungerar som en display i butik, och den används oftare för att visa upp produkter i butik än någon annan detaljhandelsmedia. Det används också för att främja försäljning i butik. Dessutom är SEG-ramen placerad i butiken för att ses av kunder som kommer och går. Detta ger ett viktigt fysiskt och digitalt fönster för framgången med kampanjer i butik. På så sätt kan en SEG-ram hjälpa till att öka försäljningen och öka butikens kundbas.

3. Ange ytterligare information

Demoprogramvaran som körs på SEG-ramen kan ge ytterligare information som inte syns på produktförpackningen. Programvaran kan också skapa ett spel för att locka kunder och samla in personlig information som deras namn och e-postadresser. Denna information kan skicka personliga e-postmeddelanden till kunderna, vilket ökar chanserna för upprepade köp.

4. Skapa en personlig upplevelse

De flesta kunder som besöker en butik kommer att dras mot en interaktiv skärm någon gång under sitt besök. De kommer ofta att röra, svepa och interagera med skärmen för att utforska dess skärm. Demomjukvaran som används på SEG-ramen kan programmeras att känna igen dessa interaktioner och svara på ett personligt sätt till varje kund. Den kan också skicka meddelanden, e-postmeddelanden och erbjudanden till kunder via sina mobiler. Informationen som skickas talar alltid direkt till kunderna individuellt, vilket gör dem mer intresserade av att återbesöka butiken.

5. Förbättra varumärket

Människor gillar interaktiva, innovativa och roliga varumärken. Att ha en interaktiv demonstration på en SEG-ram kommer att förbättra ditt varumärkes image i kundernas ögon. Eftersom demo-mjukvaran kan anpassas för att köra olika kampanjer och visningar, kommer kunderna att vara mer benägna att komma ihåg ditt varumärke och rekommendera det till andra. Detta kommer att öka försäljningen och ditt varumärkes marknadsandel. SEG-ramarna kan anpassas utifrån de specifika kraven i din organisation.

6. Skapa en multimediapresentation

SEG-ramen kan användas för att skapa en multimediapresentation som innehåller ljud, video och annat innehåll som lagras på enheten. Detta är användbart om en butik vill hålla ett evenemang i butik eller när de vill tillhandahålla ytterligare kampanjinformation. Presentationen kan också anpassas för att passa den produkt som marknadsförs. Du kan också visa en video som förklarar hur du använder enheten eller en video som berättar om företagets historia och värderingar.

Slutsats

En SEG-ram är ett kostnadseffektivt medium som kan användas för att förbättra butikens upplevelse i butik för kunderna. Dessa ramar används också för andra marknadsförings- och kommunikationsmetoder, såsom videokampanjer, tillkännagivanden till högtalare, kampanjer för produktmedvetenhet och visningar. Det är avgörande att ha en SEG-ram monterad i din butik om du vill öka försäljningen av dina produkter.

Leave a Comment