Hur man arbetar med en guldhandlare

Du har valt att investera i guld. Vissa guldhandlare lagerhåller sitt lager internt, medan andra förmedlar försäljning från större grossister. Vissa guldhandlare driver en hybridverksamhet som kombinerar båda dessa metoder.

För att säkerställa att du får bästa möjliga affär kan du besöka en av de många webbplatserna på Internet som är dedikerade till ädelmetaller.

Guldhandlare online

Att köpa guld från en onlinehandlare medför vissa risker. Oerfarna guldhandlare kan sälja falska produkter eller överprissatta lager. Ännu värre, de kan lura dig och springa iväg med dina pengar.

Gör din forskning för att undvika att falla offer för dessa faror. Online recensioner av guldhandlare kan hjälpa dig att bestämma vilket företag som är det bästa valet för dina behov. Ett sådant exempel finns här, på BMOGAM, som du kan kolla in genom att klicka på länken. Företaget med flest recensioner är generellt sett mer etablerat och har byggt förtroende över fler transaktioner.

Även om att köpa guld online kan verka som peka-och-klicka, är det i själva verket ett säkrare alternativ. De bästa guldhandlarna har välorganiserade webbplatser som gör det enkelt att bläddra i deras produktkategorier, mata in kvantiteter och checka ut.

Online-återförsäljare erbjuder också bättre priser än sina offline-motsvarigheter. Det är viktigt att välja en pålitlig återförsäljare när du köper guld online. Det finns ett antal guldhandlare online som är välrenommerade och värda att välja.

Om du inte är säker på om en guldhandlare online kan ge dig den kvalitet och det värde du letar efter, överväg att köpa en liten mängd av det för att testa vattnet. Du kanske blir förvånad över att juspreciousmetal är hur prisvärt det är om du jämför priser hos olika återförsäljare.

Lyckligtvis finns det några sajter som hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet. Så, hur hittar du den bästa? Överväg att läsa recensioner från nuvarande kunder och ta reda på om olika webbplatser.

Även om onlinerecensioner är ett utmärkt sätt att bedöma ett potentiellt företag, är de inte det enda sättet att ta reda på om en återförsäljare är legitim. Se till att kolla onlinerecensioner på sajter som Google Reviews, Yelp och Angies lista. Klicka här för att besöka en recensionswebbplats.

Leta också efter ett företag som är PCI-kompatibelt. Det är värt ansträngningen att se till att företaget är legitimt innan du gör ett köp. Var dock noga med att kontrollera recensioner på andra guldhandlare också.

Lokala guldhandlare

Även om det finns många onlinehandlare som erbjuder försäljning av ädelmetaller, är inte alla guldköpare bekväma med att köpa från en onlinehandlare. Ädelmetaller är trots allt en dyr vara, och många människor är försiktiga med en ansiktslös representant.

Lokala ädelmetallhandlare är ett utmärkt alternativ, och de har hållit på i många år.

Även om det kan vara bekvämt att köpa ädelmetaller online är det viktigt att komma ihåg att lokala ädelmetallhandlare ofta ger bättre kundservice och priser. Även om det kan vara lättare att köpa ädelmetaller från en onlineåterförsäljare, kan det också vara mer riskfyllt.

Dessutom bör du alltid kontrollera kundrecensioner innan du bestämmer dig för vilken återförsäljare du ska köpa dina ädelmetaller från. Dessutom erbjuder köp från en lokal återförsäljare en högre nivå av säkerhet och sinnesfrid. Dessutom kan du spara pengar genom att köpa från en lokal butik.

En annan fördel med att köpa ädelmetaller från lokala ädelmetallhandlare är att du kan ta emot dina inköp direkt. Dessutom kan du spara på premier genom att köpa ädelmetaller online. Du måste dock vara försiktig när du köper ädelmetaller online, eftersom det finns många bedrägerier där ute. För att undvika att falla offer för en, är det bäst att välja en återförsäljare som accepterar flera betalningsmetoder och betalar dig på det sätt som du föredrar.

En ansedd lokal återförsäljare av ädelmetaller kommer också att ta hand om alla fraktkostnader åt dig, vilket gör hela processen enklare och säkrare.

Ädelmetaller IRA

Att köpa ädelmetaller för en IRA kräver en pålitlig vårdnadshavare. Dessa konton kan finansieras med befintliga medel eller nya.

De måste följa IRS årliga bidragsregler. Klicka på länken: https://www.irs.gov/retirement-plans/investments-in-collectibles-in-individually-directed-qualified-plan-accounts för mer information. IRA-berättigade metaller kan inte tillföras från dina personliga ägodelar. Det anses vara självförsörjande om du ger bort ädelmetaller till din IRA.

Att köpa dessa metaller genom en IRA-berättigad återförsäljare eller förvaringsinstitut är ett sätt att undvika risken för skattekonsekvenser. Om du är osäker på värdet av ädelmetaller kan en ädelmetallhandlare hjälpa dig att fatta rätt investeringsbeslut.

Till skillnad från traditionella IRA:er måste ädelmetallinvesteringar lagras hos en välrenommerad förvaringsinstitut. En förvaringsinstitut, antingen en bank, federalt försäkrad kreditförening, spar- och låneförening eller annan enhet, krävs av IRS för att övervaka lagringen av ädelmetaller.

Många IRA-innehavare tror att det finns ett kryphål i USA:s skattelagstiftning som tillåter dem att behålla sina pengar på ädelmetallmarknaden. En pålitlig ädelmetallhandlare kommer dock aldrig att tvinga dig till ett köp du inte vill ha.

En återförsäljare av ädelmetaller kan hjälpa dig att välja en välrenommerad IRA-förvaltare av ädelmetall. Klicka här för mer information om finansiella förvaringsinstitut Vissa återförsäljare erbjuder kostnadsfria konsultationer. Även om de kan ta ut högre avgifter, erbjuder de snabb och säker frakt och har betyget A+ hos Better Business Bureau. Även om IRA inte är den bästa långsiktiga investeringen, kan de ge en bra avkastning på investeringen.

IRA-berättigade mynt

Att köpa IRA-berättigade mynt från välrenommerade återförsäljare av ädelmetaller är ett bra sätt att se till att du får värde för dina pengar. Det viktigaste att tänka på är att du bör undvika högpremiummynt och “certifierade” mynt, som säljs av telefonförsäljare och återförsäljare till förhöjda premier.

Många av dessa mynt kan vara värda mycket mindre än deras nominella värde och är olämpliga för investeringsändamål. Den ädelmetallhandlare du väljer bör vara villig att utbilda dig om värdet av varje IRA-berättigat mynt.

När du köper IRA-berättigade mynt från välrenommerade ädelmetallhandlare, välj produkter som är godkända av regeringen. Amerikanska guldörnar, till exempel, är ett av de få mynt som tillåts innehas av privatpersoner utan att medföra avgifter. Detta skattekodundantag är inte tillgängligt för något annat mynt och Internal Revenue Service granskar för närvarande det amerikanska guldörnen IRA-programmet.

Mynt är endast acceptabla för en IRA om de är lagliga betalningsmedel. Guldmynt måste vara minst 99,5 % i böter, vilket exkluderar 22 karats US Gold Eagles och andra utländska mynt.

Silvermynt och -tackor kan vara IRA-berättigade om de uppfyller finhetskravet. Exempel på sådana mynt inkluderar 1 oz. US Eagles och Canadian Maple Leafs, samt mexikanska Silver Libertad-mynt.

Silverstänger och rundor är acceptabla så länge de är.999-böter eller högre. Om du letar efter ett bekvämt sätt att köpa silvermynt, vill du hitta en lokal guldhandlare som har tillgång till de rätta standarderna.

Leave a Comment